De assistenten van Lavita staan voor u klaar

De Assistenten

De assistenten beantwoorden de vaste telefoon. U kunt bij hen terecht voor het inschrijven in de praktijk en het maken van afspraken. Daarnaast hebben zij antwoord op vele vragen. Bij twijfel verwijzen zij jou altijd door naar de verloskundige.

Assistenten

U kunt bij hen terecht voor het inschrijven in de praktijk en het maken van afspraken.

NATASCHA DE MOOIJ
Officemanager

Lees meer...

Ik ben Natascha de Mooij, getrouwd met Jordy en moeder van Rosalie en Mees. Ik heb een actief sociaal leven. Met twee jonge kinderen is er altijd wat te doen. Ook doe ik twee keer per week aan kickboksen, dit is echt mijn passie.

In 2011 ben ik bij Lavita begonnen als praktijkassistente. Voor mij de ideale baan. Met deze baan kon ik mijn administratieve vaardigheden combineren met mijn interesse voor verloskunde, niet dat ik baby’s ter wereld breng, maar ben op mijn manier toch betrokken bij het proces die een zwangere doormaakt. vanaf het moment dat zij een positieve test in haar handen heeft.

Omdat onze praktijk de afgelopen jaren flink is gegroeid en daarbij ook de administratie, werd het duidelijk dat er een backoffice functie moest komen voor o.a. de administratie, planning, bestellingen etc. Sinds 2015 vervul ik die functie. Ik ondersteun en ontzorg hierdoor de verloskundigen zodat zij zich kunnen richten op de zwangere. Ik geniet van mijn functie die enorm divers is en je een fijn gevoel geeft dat jij er voor zorgt dat ook alles achter de schermen gewoon doordraait.

ALICE SOER
Praktijkassistent

Lees meer...

Ook ik wil me graag aan jullie voorstellen. Als u Lavita belt is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt. Ik ben dinsdag, woensdag en vrijdag op de praktijk aanwezig, om afspraken in te plannen en uw vragen te beantwoorden. Toen ik moeder werd bleef ik thuis om voor de kinderen te zorgen. In 2004 heb ik de verkorte opleiding tot kraamverzorgster gedaan. Dit werk vond ik erg leuk, je werkt met ouderen en kinderen. Hier leerde ik Janneke en Nasim kennen. Zij vroegen mij bij hen te komen werken als praktijkassistente. Na een aantal jaren deze 2 banen naast elkaar vervuld te hebben. Werk ik nu alleen voor Lavita. Het is een leuk en kundig team en de populatie is heel divers. Dit is het leuke van werken in Zaandam. Zelf heb ik 3 kinderen en samen met Janneke mijn 3 kleinkinderen op de wereld gezet. Dit was heel speciaal. Ik hoop u spoedig op onze praktijk te ontmoeten.

MIRJAM BEEKMAN
Praktijkassistent

Lees meer...

Mijn naam is Mirjam Beekman. Ik woon met mijn man en drie kinderen in Wijdewormer.

Sinds 2014 werk ik met veel plezier bij Lavita. Het bijzondere vind ik dat ik de zwangerschap van cliënten, een mooie en spannende tijd steeds weer mag meemaken. Juist doordat ik me zo goed herinner hoe belangrijk ik de bezoekjes aan de verloskundige zelf heb ervaren, wil ik de vrouwen laten weten dat niets ons teveel is en dat ze hier heel welkom zijn. Ik geniet hier elke dag van. Ik doe mijn werk met veel liefde en enthousiasme. Mijn dag is goed als ik iemand verder heb kunnen helpen, en dat gebeurt hier op de praktijk eigenlijk elke dag!

Naast het werken bij Lavita zijn wij als gezin ook crisis pleeg gezin. Dit betekend dat we een kindje dat door verschillende omstandigheden niet meer thuis kan wonen, een tijdelijk nieuw thuis geven. Een mooie en bijzondere tijd!

ILSE ROUWENDAAL
Praktijkassistent

Lees meer...

Hoi, mijn naam is Ilse Rouwendaal. Sinds september 2017 ben ik getrouwd en samen met mijn man woon ik in Abbekerk. Ik geniet erg van het buitenleven, samen met ons paard en onze hond.

Ik werk al een tijdje bij Lavita, sinds kort op de donderdagmiddag/avond. Het werken met zwangere vrouwen vind ik heerlijk. Samen met het team hopen we jullie een onbezorgde tijd te geven. Ondanks dat verloskunde een medisch beroep is, vind ik het heel prettig dat in onze praktijk een informele en ongedwongen sfeer hangt.

Naast Lavita werk ik bij het Sociaal Wijkteam in Zaandam. De combinatie van deze twee banen vind ik heel prettig. Ook omdat ik in de Zaanstreek ben opgegroeid vind ik het fijn om feeling met deze streek te houden. Tot snel bij Lavita!

Lavita Verloskundigenpraktijk


Mededeling: vanaf 1 november zijn er drie teams, namelijk groen, blauw en paars

 

Beste zwangere, partner en familieleden,

In onze praktijk krijgen veel zwangere vrouwen hun verloskundige zorg. We willen kwalitatief goede zorg leveren; om dat te blijven doen zullen we jullie per 1 november 2018 niet meer in twee teams, maar in drie teams begeleiden. Dat betekent dat je als zwangere de zorg ontvangt van drie verloskundigen. De zwangere vrouwen van team groen en blauw mogen zelf kiezen of zij in het team blijven, of dat zij naar team paars overstappen. Ongeveer 1 van de 3 zwangeren van team groen zal naar het paarse team gaan. Hetzelfde geldt voor het blauwe team: 1 van de 3 zwangeren maakt de overstap naar het paarse team.

De drie teams bestaan uit volgende verloskundigen (voor foto’s zie website)

Groen
Nasim Yadegari
Britte van Weert
Paula Scholing

Blauw
Katleen Fissers
Kris Velink
Monique Vijn – Bakker

Paars
Janneke Gitsels
Tania Kingma
Floor Victor

Kun je ons zo spoedig mogelijk laten weten naar welk team je voorkeur uitgaat? Je kunt je keuze mailen, je kunt het ook tegen de verloskundige of de assistente zeggen als je op de praktijk bent.

Hartelijke groet,
Team Lavita
075-6502174
info@lavita-verloskundigen.nl
www.verloskundigenzaandam.nl