Jouw zwangerschap en bevalling zijn in goede handen bij de verloskundigen van Lavita.

De verloskundigen

Wij, de verloskundigen van Lavita, vinden persoonlijke zorg erg belangrijk. Om dit te realiseren, werken we in twee teams: team groen en team blauw. Op deze manier creëren de zwangere en de verloskundige een vertrouwensband, wat resulteert in meer tevredenheid tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Verloskundigen

Persoonlijke zorg is onze kracht. Daarom werken wij in twee teams: groen & blauw.

De verloskundigen van team groen

Dr. Janneke Gitsels

Verloskundige sinds 1984.

Lees meer...

Zowel de zwangerschap als ook de bevalling en het kraambed zijn bijzondere events in het leven; ik vind het een voorrecht om zwangere vrouwen (en hun partners) te begeleiden in de transitie naar het ouderschap. Elke geboorte opnieuw ervaar ik als bijzondere gebeurtenis.
In 2008 heb ik met Nasim de praktijk Lavita opgezet en in 2009 is de praktijk van Katleen met de onze gefuseerd. Vanaf het begin is kwalitatief goede zorg één van onze speerpunten. Dat betekent onder andere, dat enkele van onze collegae academisch zijn geschoold en anderen een andere studie naast verloskunde hebben gedaan. Zelf heb ik naast verloskunde ook theologie gestudeerd; daarnaast ben ik in 2015 gepromoveerd op het thema Religie en besluitvorming rondom prenatale screening op aangeboren afwijkingen en mag me sindsdien dr. Janneke Gitsels noemen. Een ander speerpunt van onze praktijk is dat elke vrouw, ongeacht haar culturele achtergrond of religie, het waard is om ons voor in te zetten.
Wat betreft privé: ik ben getrouwd, mijn man en ik hebben 4 dochters en 2 kleinkinderen.

Nasim Yadegari, MSc

Verloskundige sinds 2006.

Lees meer...

Nasim Yadegari

Een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven is wel het krijgen van een kind. Wat uiteraard geweldig is maar ook gepaard kan gaan met spanning en onzekerheden. Ik zie het als mijn taak om onze zwangeren hierin zo goed mogelijk te begeleiden. Wat is er mooier dan aanstaande ouders bij te mogen staan in dit bijzondere traject!

Ik ben geboren in Teheran (Iran) en woon sinds mijn 10e levensjaar in Nederland. Na mijn afstuderen in 2006 in Amsterdam ben ik direct gaan werken in de Zaanstreek. De gemengde populatie sprak mij erg aan. In 2008 heb ik samen met Janneke Lavita opgericht en in 2009 gefuseerd met Katleen. Lavita staat voor hoogkwalitatief zorg en om dat te kunnen waarborgen zijn de meeste verloskundigen van Lavita academisch geschoold. Zelf heb ik de master evidence based midwifrey afgerond in 2012. In dat jaar heb ik ook mijn dochter Nora gekregen en 2 jaar later mijn zoon Milad.

Ik kijk uit jullie bij Lavita te verwelkom en met jullie toe te leven naar de komst van jullie kind!

Tania Kingma, BSc

Verloskundige sinds 2013.

Lees meer...

Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten!

Ik ben Tania Kingma, verloskundige en echoscopist in opleiding. Mijn cliënten vinden mij professioneel en persoonlijk. Ik geniet er dan ook enorm van om jullie verloskundige te zijn. Ik vind het belangrijk om de persoonlijke behoeften van zwangeren, barenden en kraamvrouwen te beantwoorden. Ik interesseer me in hoe we de zorg kunnen verbeteren en daarbij de persoonlijke aanpak te behouden.

Britte van Weert, BSc

Verloskundige sinds 2015.

Lees meer...

Ik ben in januari 2015 afgestudeerd als verloskundige en ben toen meteen aan het werk gegaan. Eerst in een kleine praktijk in de regio Halfweg waarna ik na een jaar bij Lavita kwam werken. Ik geniet hier met volle teugen van het vak: het is onwijs bijzonder om jullie bij een heel persoonlijke, mooie en ingrijpende periode in jullie leven te mogen begeleiden; jullie zwangerschap, bevalling en kraambed. Het persoonlijke contact en het geven van goede medische zorg vind ik erg belangrijk. Naast dat ik verloskundige ben, heb ik ook een opleiding gevolgd tot seksuologisch hulpverlener. Dit maakt dat ik vrouwen/stellen met problematiek op dit gebied meer kan begeleiden in (maar ook buiten) de zwangerschap. Voor meer informatie zie het kopje “Seksuologie ” op onze website. Ik kijk ernaar uit je tegen te komen tijdens de zwangerschap, de bevalling of in het kraambed!

De verloskundigen van team blauw

Kris Velink, BSc

Verloskundige sinds 2009.

Lees meer...

Ik mag mezelf met veel trots verloskundige noemen sinds 2009. Sindsdien geniet ik van dit mooie vak met volle teugen. Naast mijn werk hou ik van reizen, festivals, spelletjesavonden met vrienden en paardrijden. In maart 2017 ben ik bevallen van mijn eerste kind en word ik ook moeder! Een mooie verrijking van mijn leven en een schat aan ervaring erbij voor het vak.

Femke Langbroek, MSc

Verloskundige sinds 2014.

Lees meer...

Mijn naam is Femke Langbroek. Sinds 2014 ben ik verloskundige. Voor dat ik aan de studie verloskunde begon, heb ik eerst psychologie gestudeerd aan de vrije universiteit. In 2007 heb ik aan de vu mijn master in de psychologie gehaald. Na mijn studie psychologie heb ik eerst een paar maanden in Zuid-Afrika gewerkt met seksueel misbruikte kinderen. In 2010 ben ik verloskunde gaan studeren. De psychologie achtergrond kan ik goed gebruiken in mijn beroep als verloskundige. Ik vind het erg prettig om cliënt gericht te werken en mijn zorg aan te passen aan de behoefte van cliënten.

Katleen Fissers, BSc

Verloskundige sinds 2001.

Lees meer...

Ik ben Katleen, 36 jaar en moeder van 3 zoons en een dochter. In 2001 studeerde ik af als verloskundige aan de Katholieke Hogeschool Kempen (België). In 2003 ben ik een solo-praktijk gestart, waarna ik in 2009 met Janneke en Nasim fuseerde. Sinds 2016 volg ik met veel plezier een vervolgopleiding: (pre-)master Zorgmanagement. Als verloskundige vind ik het belangrijk mijn begeleiding aan te passen aan de individuele wensen van elke aanstaande ouder.  Geen zwangerschap is hetzelfde, elke werkdag is uniek. Precies dat maakt ons vak het allermooist!

Floor Victor, BSc

Verloskundige sinds 2007.

Lees meer...

Mijn naam is Floor Victor en ik kom de komende periode team blauw van Lavita versterken. Al vanaf jonge leeftijd wist ik dat ik verloskundige wilde worden. Eigenlijk heb ik nooit iets anders gewild. En nog steeds geniet ik elke dag van dit leuke werk! In 2007 ben ik afgestudeerd als verloskundige en in die 10 jaar heb ik heel veel mooie zwangerschappen en bevallingen mogen begeleiden in een aantal heel verschillende praktijken. Ik vind het erg leuk dat Lavita op mijn pad is gekomen en ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Vaste waarneemster

Petra Doorenspleet, BSc

Verloskundige sinds 2016.

Lees meer...

Mijn naam is Petra Doorenspleet en ik ben in september 2016 afgestudeerd als verloskundige. Hierna ben ik direct aan de slag gegaan bij Lavita waar ik met veel plezier werk. Na 5 jaar als verpleegkundige gewerkt te hebben ben ik mijn droom achterna gegaan en verloskunde gaan studeren en wat ben ik blij met die keuze! Tijdens mijn tweede studiejaar heb ik stage gelopen bij Lavita wat erg goed bevallen is en ik ben dan ook erg blij dat ik hier nu werkzaam mag zijn. Ik geniet van de afwisseling tussen spreekuur, bevalling en kraamvisites, met alle mooie momenten die daarbij komen kijken. In mijn vrije tijd ga ik graag op vakantie, hou ik van borrelen met vrienden en ga ik graag op pad met mijn vriend.