Preconceptiezorg

Wil je graag zwanger worden en wil je zo een gezond mogelijke start voor jou en je kind? Dan is het goed om een afspraak te maken bij de verloskundige alvorens je zwanger wordt

De verloskundige kan door het stellen van vragen de gezondheid van jou en van je partner in kaart brengen. Hierdoor kan ze jullie goed voorbereiden op een zo gezond mogelijke zwangerschapsuitkomst. Denk hierbij aan leefstijl, medicatiegebruik maar ook aan mogelijk erfelijke aandoeningen in jouw familie of die van je partner.

Voor een preconceptieconsult kun je contact opnemen met onze assistente. Zij zal dan op een voor jou geschikte tijdstip een afspraak plannen bij de verloskundige. Dit consult wordt vergoed door je zorgverzekeraar.

Stel een vraag of meld je direct aan

Lavita Verloskundigenpraktijk


Mededeling: vanaf 1 november zijn er drie teams, namelijk groen, blauw en paars

 

Beste zwangere, partner en familieleden,

In onze praktijk krijgen veel zwangere vrouwen hun verloskundige zorg. We willen kwalitatief goede zorg leveren; om dat te blijven doen zullen we jullie per 1 november 2018 niet meer in twee teams, maar in drie teams begeleiden. Dat betekent dat je als zwangere de zorg ontvangt van drie verloskundigen. De zwangere vrouwen van team groen en blauw mogen zelf kiezen of zij in het team blijven, of dat zij naar team paars overstappen. Ongeveer 1 van de 3 zwangeren van team groen zal naar het paarse team gaan. Hetzelfde geldt voor het blauwe team: 1 van de 3 zwangeren maakt de overstap naar het paarse team.

De drie teams bestaan uit volgende verloskundigen (voor foto’s zie website)

Groen
Nasim Yadegari
Britte van Weert
Paula Scholing

Blauw
Katleen Fissers
Kris Velink
Monique Vijn – Bakker

Paars
Janneke Gitsels
Tania Kingma
Floor Victor

Kun je ons zo spoedig mogelijk laten weten naar welk team je voorkeur uitgaat? Je kunt je keuze mailen, je kunt het ook tegen de verloskundige of de assistente zeggen als je op de praktijk bent.

Hartelijke groet,
Team Lavita
075-6502174
info@lavita-verloskundigen.nl
www.verloskundigenzaandam.nl