Aanmelden bij Lavita

Wat leuk dat je je wilt aanmelden bij onze praktijk, je bent van harte welkom!

Vanaf wanneer kun je je aanmelden bij Lavita?

Zodra je een positieve zwangerschapstest hebt mag je je direct bij ons aanmelden. Dit kan via het digitale formulier op deze pagina. Wil je liever eerst even kennismaken voordat je je officieel inschrijft? Geen probleem, ook dan kun je je aanmelden met onderstaand formulier en het noteren bij de opmerkingen.

Loop je onder zorg bij de gynaecoloog en zoek je een verloskundige die je kunt helpen in het kraambed? Ook daarvoor ben je van harte welkom bij Lavita. Natuurlijk kun je ook al in de zwangerschap langskomen voor een kennismakingsgesprek.

Aanmelden

Graag willen we jullie vragen onderstaand formulier voor ons in te vullen als je je wilt aanmelden bij onze praktijk. Zo kunnen we alvast een dossier voor je aanmaken.

Wij doen ons best binnen een werkdag telefonisch contact met je op te nemen om je welkom te heten en voor het inplannen van de intake. Soms kan het door drukte voorkomen dat een antwoord twee werkdagen op zich laat wachten.

Voor meer informatie over de teams klik hier.

Heb je een vraag?

  • Bij een vraag die geen spoed heeft verzoeken we je te mailen naar info@lavita-verloskundigen.nl
  • Heb je een vraag die binnen een dag beantwoord moet worden? Bel dan altijd naar de assistente op: 075 – 650 21 74 (maandag t/m vrijdag van 9.00-12.30 en 13.00u-17.00u)
  • Heb je een vraag die direct spoed heeft of begint de bevalling? Bel dan altijd naar het dienstnummer via:  085 – 080 15 39 (24/7 bereikbaar voor spoed)

Aanmeldformulier

0 + 6 = ?