Team Groen

Wij, de verloskundigen van Lavita, vinden persoonlijke zorg erg belangrijk. Om dit te realiseren, werken we in twee teams: team groen en team paars.

Graag stelt Team Groen zich hieronder voor.

Algemene informatie

Team Groen bestaat uit vier verloskundigen, namelijk:

  • Nasim Yadegari – Bodbar
  • Britte van Weert
  • Paula Scholing
  • Kris de Ree – Velink

Daarnaast is Janneke Gitsels de verloskundige die de teams extra ondersteunt bij ziekte of afwezigheid en kun je haar tegen komen op het inloopspreekuur op de dinsdagochtend tussen 9.00-11.00.

Zij hebben spreekuur op:

  • Maandag ochtend en middag
  • Inloopspreekuur Dinsdag ochtend (9.00-11.00)
  • Woensdag ochtend (op Zaans Kleurrijk) en middag
  • Donderdag middag en avond
  • Vrijdag ochtend en middag

Bij spoedgevallen of ten tijden van de bevalling is Team Groen te bereiken op: 085-0801539 Optie 1

Wil je graag bij Team Groen onder zorg? Geef dit aan bij de assistente bij de aanmelding.

Team Groen

De Verloskundigen

Nasim Yadegari, Msc

Nasim Yadegari, Msc

Verloskundige sinds 2006

"Een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven is wel het krijgen van een kind. Wat uiteraard geweldig is maar ook gepaard kan gaan met spanning en onzekerheden. Ik zie het als mijn taak om onze zwangeren hierin zo goed mogelijk te begeleiden."

Lees meer over Nasim

Een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven is wel het krijgen van een kind. Wat uiteraard geweldig is maar ook gepaard kan gaan met spanning en onzekerheden. Ik zie het als mijn taak om onze zwangeren hierin zo goed mogelijk te begeleiden. Hierbij vind ik het belangrijk dat een zwangere zich thuis voelt bij Lavita. Dat betekent dat ze zich veilig en gehoord voelt. De zwangerschapscontroles zijn daarom niet enkel medisch van belang maar ook om jou beter te leren kennen zodat we je zo goed mogelijk kunnen begeleiden.

Ik ben geboren in Teheran (Iran) en woon sinds mijn 10e levensjaar in Nederland. Na mijn afstuderen in 2006 in Amsterdam ben ik direct gaan werken in de Zaanstreek. De gemengde populatie sprak mij erg aan. In 2008 heb ik samen met Janneke Lavita opgericht.

Lavita staat voor hoogkwalitatieve zorg en om dat te kunnen waarborgen zijn de meeste verloskundigen van Lavita academisch geschoold. Zelf heb ik de master evidence based midwifery afgerond in 2012 en doe ik naast mijn werk als verloskundige ook promotieonderzoek aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Ik ben getrouwd en mijn man en ik hebben 2 prachtige kinderen, dochter Nora en zoon Milad.

Ik kijk uit jullie bij Lavita te verwelkomen en met jullie toe te leven naar de komst van jullie kind!

Britte van Weert, BSC

Britte van Weert, BSC

Verloskundige sinds 2015

"Mijn begeleiding is persoonlijk, oprecht, nuchter en (uiteraard wanneer de situatie daarnaar is) met een gezonde dosis humor. Ik hoop mijn begeleiding altijd zo goed mogelijk aan te passen naar jullie wensen en probeer altijd te kijken naar wat er mogelijk is binnen de medische kaders"

Lees meer over Britte

Wat ben ik gek op mijn vak! Ik maak mensen op hun puurst mee, wat telkens weer een eer is. Ik zie de kracht van de vrouw van dichtbij en maak naast de geboorte van een baby, ook de geboorte van nieuwe ouders mee. Ik ben er voor jullie beide in de mooie, maar ook de moeilijke momenten.

Mijn begeleiding is persoonlijk, oprecht, nuchter en (uiteraard bij gepaste momenten) met een gezonde dosis humor. Ik hoop mijn begeleiding altijd zo goed mogelijk aan te passen naar jullie wensen en probeer altijd te kijken naar wat er mogelijk is binnen de medische kaders, zodat jullie een zo’n fijn en gezond mogelijke zwangerschaps, baring en kraamtijd hebben.

Binnen verloskunde heb ik mij gespecialiseerd in seksuologie (Klik hier voor meer informatie) Ik vind het belangrijk om ook vrouwen te begeleiden die op dit gebied moeite hebben. Naast verloskunde, heb ik een eigen praktijk (The Parent Jungle) die moeders helpt met het voorbereiden op het ouderschap en de kraamtijd.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Paula Scholing, MSC

Paula Scholing, MSC

Verloskundige sinds 2017

"Veilig, betrouwbare en professionele zorg met een gezond portie humor op gepaste momenten; dat is wat ik jullie met enthousiasme wil bieden in de begeleiding rondom jullie zwangerschap, bevalling en kraamtijd."

Lees meer over Paula

Veilig, betrouwbare en professionele zorg met een gezond portie humor op gepaste momenten; dat is wat ik jullie met enthousiasme wil bieden in de begeleiding rondom jullie zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Het proces van een groeiende buik en het daarbij groeiende vertrouwen van jullie als ouders in de zwangerschap en uiteindelijk de bevalling, is voor mij als verloskundige erg gaaf om mee te maken. Iedere keer weer!

Gedurende deze bijzondere tijd zullen jullie eigen ideeën en wensen ontwikkelen. Het is voor mij telkens weer een mooie uitdaging om onze verloskundige zorg, gesteund door de huidige medische ontwikkelingen, geheel op jullie eigen persoonlijke voorkeuren te laten aansluiten. Tot ziens bij Lavita!

Kris de Ree-Velink, BSC

Kris de Ree-Velink, BSC

Verloskundige sinds 2009

"Ik geniet enorm als ik door de Zaanstreek rij terwijl de zon schijnt om alle kraamvisites langs te gaan. Persoonlijke zorg met een lach en soms een traan."

Lees meer over Kris

Ik mag mezelf met veel trots verloskundige noemen sinds 2009. Sindsdien geniet ik van dit mooie vak met volle teugen. Ik geniet enorm als ik door de Zaanstreek rij terwijl de zon schijnt om alle kraamvisites langs te gaan. Persoonlijke zorg met een lach en soms een traan.

Daarnaast ben ik moeder van 2 prachtige kinderen, dochter Kensi (2017) en zoon Cody (2019).
De combinatie moeder zijn en werken maakt mij een gelukkig mens. Als kers op de taart maak ik graag mooie reizen, ga ik naar festivals en geniet ik van avondjes met vrienden. Lekker de natuur in met man en kinderen is ook een favoriet. Al met al genoeg te doen.

Ik hoop jullie tegen te komen en een mooie bijdrage te kunnen leveren aan jullie zwangerschap.