Het Inloopspreekuur

Eens per week hebben we bij Lavita de mogelijkheid om zonder afspraak langs te komen op het inloopspreekuur.
Elke dinsdag van 9.00-11.00u door Janneke

Inloopspreekuur

Vanaf 4-1-22 zullen wij elke dinsdag tussen 9.00-11.00 een inloopspreekuur hebben voor alle cliënten van Lavita. Het inloopspreekuur wordt gehouden door Janneke.

Je kan bijvoorbeeld terecht op het inloopspreekuur als je:

  • extra het hartje wilt komen luisteren (kan pas vanaf 12 weken zwangerschap)
  • als je vragen hebt die niet kunnen wachten tot de volgende controle en je die liever niet telefonisch bespreekt
  • ongerust bent of behoefte hebt om ons een keer extra te zien voor de volgende afspraak
  • extra je bloeddruk wilt laten meten

Belangrijk om te weten

  • Hartje luisteren kan pas vanaf 12 weken
  • Als het spreekuur niet doorgaat zullen wij dit laten weten via instagram of facebook. Heb je geen social media? Je kunt ook altijd even naar onze assistente bellen als je zeker wilt weten of het spreekuur doorgaat
  • Mocht het wat drukker zijn bestaat er een kans dat je even moet wachten
Dr. Janneke Gitsels

Dr. Janneke Gitsels

Verloskundige sinds 1984

"Zowel de zwangerschap als ook de bevalling en het kraambed zijn bijzondere events in het leven; ik vind het een voorrecht om zwangere vrouwen (en hun partners) te begeleiden in de transitie naar het ouderschap."

Zowel de zwangerschap als ook de bevalling en het kraambed zijn bijzondere gebeurtenissen in het leven; ik vind het een voorrecht om zwangere vrouwen (en hun partners) te begeleiden in de transitie naar het ouderschap. Elke geboorte opnieuw ervaar ik als bijzondere gebeurtenis.

In 2008 heb ik met mijn lieve collega Nasim de praktijk Lavita opgezet. Vanaf het begin is kwalitatief goede zorg één van onze speerpunten; dat wil zeggen zorg die aansluit bij de huidige wetenschappelijke kennis van góede zorg tijdens zwangerschap, bevalling en kraambed. Een ander speerpunt is dat elke vrouw, ongeacht haar culturele achtergrond of religie, levenscontext, het waard is om voor in te zetten. Ik geniet telkens weer van de (vertrouwens-)relatie met de individuele zwangere en haar naasten; continue begeleiding zoals één-op-één zorg is wat ik al langere tijd doe en waar ik energie uit haal.

Naast praktiserend verloskundige ben ik ook onderzoeker op het gebied van organisatie van verloskundige zorg en op het gebied van prenatale screening op aangeboren afwijkingen. In 2015 ben ik gepromoveerd, sindsdien mag ik me dr. Janneke Gitsels noemen.

Wat betreft privé: ik ben getrouwd, mijn man en ik hebben vier dochters en ondertussen vijf kleinkinderen met de zesde op komst. Zeer bijzonder was en is het  ook mijn dochters bij hun zwangerschappen, bevallingen en kraambedden te kunnen ondersteunen.