Het Inloopspreekuur

Eens per week hebben we bij Lavita de mogelijkheid om zonder afspraak langs te komen op het inloopspreekuur.
Elke dinsdag van 9.00-11.00u door Janneke

Inloopspreekuur

Vanaf 4-1-22 zullen wij elke dinsdag tussen 9.00-11.00 een inloopspreekuur hebben voor alle cliënten van Lavita. Het inloopspreekuur wordt gehouden door Janneke.

Je kan bijvoorbeeld terecht op het inloopspreekuur als je:

  • extra het hartje wilt komen luisteren (kan pas vanaf 12 weken zwangerschap)
  • als je vragen hebt die niet kunnen wachten tot de volgende controle en je die liever niet telefonisch bespreekt
  • ongerust bent of behoefte hebt om ons een keer extra te zien voor de volgende afspraak
  • extra je bloeddruk wilt laten meten

Belangrijk om te weten

  • Hartje luisteren kan pas vanaf 12 weken
  • Als het spreekuur niet doorgaat zullen wij dit laten weten via instagram of facebook. Heb je geen social media? Je kunt ook altijd even naar onze assistente bellen als je zeker wilt weten of het spreekuur doorgaat
  • Mocht het wat drukker zijn bestaat er een kans dat je even moet wachten
Dr. Janneke Gitsels

Dr. Janneke Gitsels

Verloskundige sinds 1984

"Zowel de zwangerschap als ook de bevalling en het kraambed zijn bijzondere events in het leven; ik vind het een voorrecht om zwangere vrouwen (en hun partners) te begeleiden in de transitie naar het ouderschap."

Lees meer over Janneke

Zowel de zwangerschap als ook de bevalling en het kraambed zijn bijzondere events in het leven; ik vind het een voorrecht om zwangere vrouwen (en hun partners) te begeleiden in de transitie naar het ouderschap. Elke geboorte opnieuw ervaar ik als bijzondere gebeurtenis.

In 2008 heb ik met Nasim de praktijk Lavita opgezet. Vanaf het begin is kwalitatief goede zorg één van onze speerpunten. Dat betekent onder andere, dat enkele van onze collegae academisch zijn geschoold en anderen een andere studie naast verloskunde hebben gedaan. Zelf heb ik naast verloskunde ook theologie gestudeerd; daarnaast ben ik in 2015 gepromoveerd op het thema Religie en besluitvorming rondom prenatale screening op aangeboren afwijkingen en mag me sindsdien dr. Janneke Gitsels noemen. Een ander speerpunt van onze praktijk is dat elke vrouw, ongeacht haar culturele achtergrond of religie, het waard is om ons voor in te zetten.

Wat betreft privé: ik ben getrouwd, mijn man en ik hebben vier dochters en vijf kleinkinderen.