Studenten

Bij Lavita vinden we hoog kwalitatieve zorg ontzettend belangrijk. Dat is een van de redenen waarom wij veel waarde hechten aan het opleiden van de nieuwe generatie verloskundigen.

Wat kun je verwachten van een Student

Wij werken samen met de Verloskunde Academie Amsterdam en hebben vaak verloskundigen in opleiding met ons meelopen in de dagelijkse praktijk.  Verloskunde is een vak wat je leert door te doen. De verloskundigen in opleiding kun je daarom tegen komen in elk onderdeel van de zwangerschap, geboorte en kraamtijd.

Wat kun je verwachten van de aanwezigheid van een student:

  • Zij verrichten nooit handelingen zonder jouw toestemming en zonder onze aanwezigheid
  • Zijn discreet en hebben een beroepsgeheim
  • Wij blijven altijd verantwoordelijk voor jouw zorg
  • Kunnen tijdens de bevalling vaak een grote ondersteuning zijn op het gebied van coaching

Hieronder stellen wij de huidige studenten die meelopen graag aan jullie voor.

Belangrijk: Je mag ons altijd aangeven als je liever geen student wilt!

Huidige Studenten

Dieuwertje Luppers

Dieuwertje Luppers

Team Groen

20-09-2021 t/m 17-10-2021

Lees meer over Dieuwertje

Mijn naam is Dieuwertje, 37 jaar en moeder van twee zoons (5 jaar en 3 maanden) en een dochter (4 jaar). Ik ben 4e-jaars verloskundige in opleiding en ik zal van 20 september tot en met 17 oktober stage lopen bij Lavita. 

Kinderwens, zwangerschap en geboorte vormen samen een zeer bijzondere en soms ingrijpende periode in het leven van vrouwen en hun partners. Het begeleiden van deze periode maakt de verloskunde voor mij tot een prachtig vak, waarin het vrouwelijk lichaam centraal staat. 

Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling en de kraamvisites. Als je bezwaar hebt tegen mijn aanwezigheid, kan je dit altijd bij mij of de verloskundige aangeven. 

Ik zie ernaar uit jullie te ontmoeten en hoop veel te mogen zien en leren! 

Dido Reijntjes

Dido Reijntjes

Team Paars

30-08-2021 t/m 24-10-2021

Lees meer over Dido

Dag allemaal, 

Mijn naam is Dido Reijntjes, ik ben 34 jaar en woon in Amsterdam Noord samen met mijn vriend en twee zoontjes. Ik ben derdejaars student aan de Verloskunde Academie en van 30 augustus tot  24 oktober kom ik stagelopen bij Lavita! 

Nadat ik bijna 10 jaar in de reclame en communicatie heb gewerkt heb ik, geïnspireerd door de fijne begeleiding die ik zelf heb ervaren tijdens mijn zwangerschap, het roer omgegooid en ben ik verloskunde gaan studeren. Ik voel me heel erg dankbaar dat ik een rol mag spelen tijdens de zwangerschap, die door iedereen weer anders wordt ervaren. 

Je kunt mij, samen met je eigen verloskundige, tegenkomen tijdens een spreekuur, kraamvisite of tijdens de bevalling. Mocht je je hier niet prettig bij voelen, dan kun je dit natuurlijk aangeven bij je verloskundige. 

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten! 

Dido