Studenten

Bij Lavita vinden we hoog kwalitatieve zorg ontzettend belangrijk. Dat is een van de redenen waarom wij veel waarde hechten aan het opleiden van de nieuwe generatie verloskundigen.

Wat kun je verwachten van een Student

Wij werken samen met de Verloskunde Academie Amsterdam en hebben vaak verloskundigen in opleiding met ons meelopen in de dagelijkse praktijk.  Verloskunde is een vak wat je leert door te doen. De verloskundigen in opleiding kun je daarom tegen komen in elk onderdeel van de zwangerschap, geboorte en kraamtijd.

Wat kun je verwachten van de aanwezigheid van een student:

  • Zij verrichten nooit handelingen zonder jouw toestemming en zonder onze aanwezigheid
  • Zijn discreet en hebben een beroepsgeheim
  • Wij blijven altijd verantwoordelijk voor jouw zorg
  • Kunnen tijdens de bevalling vaak een grote ondersteuning zijn op het gebied van coaching

Hieronder stellen wij de huidige studenten die meelopen graag aan jullie voor.

Belangrijk: Je mag ons altijd aangeven als je liever geen student wilt!

Huidige Studenten

Elisa Babucci

Elisa Babucci

Team Groen

14-11-22 t/m 22-01-23

Lees meer over Elisa

Hoi! Ik ben Elisa Babucci, 19 jaar en eerstejaars student aan de Verloskunde Academie van Amsterdam. 

Ik loop hier stage vanaf 14 november 2022 t/m 22 januari 2023. Ik heb gekozen voor deze opleiding omdat ik zwangerschap iets heel bijzonders vindt en verloskunde een medisch vak is wat uitgaat van een gezonde cliënt! 

Laat het vooral weten aan mij of aan de verloskundige als je me er liever niet bij wilt hebben. 

Ik kijk erg uit naar de stage en hoop veel te leren, wellicht tot snel! 

Babet Temming

Babet Temming

Team Paars

07-11-22 t/m 15-01-23

Lees meer over Babet

Beste allemaal!

Mijn naam is Babet Temming, ik ben 19 jaar oud en ik ben tweedejaars verloskunde studente aan de Verloskunde Academie in Amsterdam. Vanaf 8 november mag ik 10 weken stagelopen bij verloskundigenpraktijk Lavita in team paars. 

Ik kom uit Mariënvelde, een klein dorpje in de Achterhoek. Na de HAVO heb ik een tussenjaar gehad waarin ik veel georiënteerd heb, waarna ik vorig studiejaar de studie tot verloskundige ben begonnen. Sinds ik aan de opleiding ben begonnen heb ik geen moment spijt gehad. Ik hoop tijdens deze stage mijn kennis te mogen uitbreiden en leerzame ervaringen op te doen. Ik kijk er ontzettend naar uit!

Tijdens mijn stage kunnen jullie mij tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling of de kraamvisite. Mocht je bezwaar hebben tegen mijn aanwezigheid dan mag je dat natuurlijk altijd aangeven bij een van de verloskundigen.

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten!

Babet 

Iman el Mazziani

Iman el Mazziani

Team Paars

16-01-23 t/m 12-02-23

Lees meer over Iman

Hallo (aanstaande) ouders

Mijn naam is Iman, ik ben 24 jaar oud, mama van een 4-jarige dochter en derdejaars verloskundige in opleiding aan de Verloskunde Academie Amsterdam. Ik loop stage bij Lavita van 16 januari 2023 tot en met 12 februari 2023.

De keuze voor het vak verloskunde is in mijn tienertijd ontstaan. Na een werkstuk en spreekbeurt over de zwangerschap stond mijn keuze vast: “Ik wil verloskundige worden.” De zwangerschap en het menselijk lichaam blijven mij altijd erg fascineren. Het studeren van dit vak is dan ook een droom die werkelijkheid wordt.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten in deze bijzondere reis naar ouderschap en om nieuwe ervaringen op te doen. Je kunt mij tegenkomen tijdens de spreekuren, visites en bevallingen. Heb je bezwaar tegen mijn aanwezigheid? Voel je dan vrij om dit aan te geven bij mij óf een van de andere verloskundigen.

Groet,

Iman