Studenten

Bij Lavita vinden we hoog kwalitatieve zorg ontzettend belangrijk. Dat is een van de redenen waarom wij veel waarde hechten aan het opleiden van de nieuwe generatie verloskundigen.

Wat kun je verwachten van een Student

Wij werken samen met de Verloskunde Academie Amsterdam en hebben vaak verloskundigen in opleiding met ons meelopen in de dagelijkse praktijk.  Verloskunde is een vak wat je leert door te doen. De verloskundigen in opleiding kun je daarom tegen komen in elk onderdeel van de zwangerschap, geboorte en kraamtijd.

Wat kun je verwachten van de aanwezigheid van een student:

  • Zij verrichten nooit handelingen zonder jouw toestemming en zonder onze aanwezigheid
  • Zijn discreet en hebben een beroepsgeheim
  • Wij blijven altijd verantwoordelijk voor jouw zorg
  • Kunnen tijdens de bevalling vaak een grote ondersteuning zijn op het gebied van coaching

Hieronder stellen wij de huidige studenten die meelopen graag aan jullie voor.

Belangrijk: Je mag ons altijd aangeven als je liever geen student wilt!

Huidige Studenten

Joosje Swellengrebel

Joosje Swellengrebel

3e Jaars Verloskundige in Opleiding

12-7-21 t/m 25-7-21
Loopt mee met Team Paars

Lees meer over Joosje

Beste cliënten van Lavita,

Mijn naam is Joosje Swellengrebel en ik ben derdejaars verloskundige in opleiding. In april van dit jaar heb ik stage gelopen in team paars en van 12 tot en met 25 juli kom ik weer twee weken terug. Drie jaar geleden besloot ik na een andere opleiding mijn droom om verloskundige te worden waar te maken. Ik vind verloskunde een ontzettend mooi vak en heb er dan ook veel zin in om weer terug te komen bij Lavita.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten of opnieuw te zien en jullie samen met de verloskundigen te begeleiden in jullie zwangerschap, bevalling en kraamtijd!

Mocht je er bezwaar tegen hebben dat ik bij je spreekuur, bevalling of kraamvisite ben, dan kan je dit altijd aangeven bij één van de verloskundigen

Jenna Oude Elferink

1e Jaars Verloskundige in Opleiding

14-6-21 t/m 18-7-21
Loopt mee met Team Blauw

Lees meer over Jenna

Hi Allemaal! 

Mijn naam is Jenna, Ik ben 22 jaar oud en ik ben verloskundige in opleiding. Voor de opleiding verloskunde heb ik verpleegkunde gestudeerd maar uiteindelijk heb ik toch de switch gemaakt naar dit prachtige beroep!

De komende tijd kunnen jullie mij tegenkomen in de praktijk. Ik kijk enorm uit naar de ervaringen die ik ga opdoen. Hopelijk tot snel!

Gr. Jenna