Studenten

Bij Lavita vinden we hoog kwalitatieve zorg ontzettend belangrijk. Dat is een van de redenen waarom wij veel waarde hechten aan het opleiden van de nieuwe generatie verloskundigen.

Wat kun je verwachten van een Student

Wij werken samen met de Verloskunde Academie Amsterdam en hebben vaak verloskundigen in opleiding met ons meelopen in de dagelijkse praktijk.  Verloskunde is een vak wat je leert door te doen. De verloskundigen in opleiding kun je daarom tegen komen in elk onderdeel van de zwangerschap, geboorte en kraamtijd.

Wat kun je verwachten van de aanwezigheid van een student:

  • Zij verrichten nooit handelingen zonder jouw toestemming en zonder onze aanwezigheid
  • Zijn discreet en hebben een beroepsgeheim
  • Wij blijven altijd verantwoordelijk voor jouw zorg
  • Kunnen tijdens de bevalling vaak een grote ondersteuning zijn op het gebied van coaching

Hieronder stellen wij de huidige studenten die meelopen graag aan jullie voor.

Belangrijk: Je mag ons altijd aangeven als je liever geen student wilt!

Huidige Studenten

Nazlee Ghandhari

Nazlee Ghandhari

4e Jaars Verloskundige in Opleiding

29-3-21 t/m 9-5-21
Loopt mee met Team Blauw

Lees meer over Nazlee

Beste aanstaande ouders,

Mijn naam is Nazlee Ghandhari, ik kom uit Zwolle en ik ben 22 jaar oud. Momenteel zit ik in het vierde jaar van de opleiding Verloskunde in Groningen. Vanaf maandag 29 maart tot 9 mei kom ik voor 6 weken stage lopen bij verloskundigenpraktijk Lavita. Hier kijk ik heel erg naar uit! 

Verloskundige is een gevarieerd en dankbaar beroep en heeft mij altijd aangesproken. Elke keer opnieuw wordt er een baby geboren, wat eigenlijk echt een wondertje is. Ik zou de aanstaande ouders hierin graag willen helpen. Ik hoop veel te leren en zo nog meer ervaring op te doen. 

Wilt u liever niet dat ik aanwezig ben bij de controles, de bevalling of het kraambed? Dan mag u dit aan mij of de verloskundige doorgeven.

Ik wens jullie een hele goede zwangerschap en bevalling toe!

Joosje Swellengrebel

Joosje Swellengrebel

3e Jaars Verloskundige in Opleiding

29-3-21 t/m 25-4-21
Loopt mee met Team Paars

Lees meer over Joosje

Beste cliënten van Lavita,

Mijn naam is Joosje Swellengrebel en ik ben derdejaars verloskundige in opleiding. Van 29 maart tot 25 april kom ik in team paars stage lopen.
Ik ben 25 jaar en woon in Haarlem. Voordat ik aan deze mooie opleiding begon heb ik Culturele Maatschappelijke Vorming gestudeerd aan de HvA en heb ik na mijn afstuderen twee jaar gewerkt als pedagogisch medewerker en recruiter. Waarna ik besloot toch mijn droom om verloskundige te worden waar te maken. Ik vind het een ontzettend mooi vak en heb er dan ook veel zin in om weer de praktijk in te gaan.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en jullie samen met de verloskundigen te begeleiden in jullie zwangerschap, bevalling en kraamtijd!

Lavita Verloskundigenpraktijk

Beste zwangere vrouwen en partners,

Zoals jullie weten zijn wij 24u bereikbaar voor spoed-gevallen en bevallingen, soms kan het voorkomen dat wij jullie vragen om naar de praktijk toe te komen.

Indien dit het geval is tussen 21.00u en 04.30 vergeet dan niet om een “eigen verklaring avondklok” bij je te hebben. Voor meer informatie en het downloaden van het formulier verwijzen wij jullie naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/avondklok/formulieren-avondklok

Kijk ook op onze website onder het kopje “Corona Maatregelen” voor de meest up-to-date maatregelen die wij hanteren betreffende het corona virus.

Warme groet,

Team Lavita
075-6502174
info@lavita-verloskundigen.nl
www.verloskundigenzaandam.nl