Studenten

Bij Lavita vinden we hoog kwalitatieve zorg ontzettend belangrijk. Dat is een van de redenen waarom wij veel waarde hechten aan het opleiden van de nieuwe generatie verloskundigen.

Wat kun je verwachten van een Student

Wij werken samen met de Verloskunde Academie Amsterdam en hebben vaak verloskundigen in opleiding met ons meelopen in de dagelijkse praktijk.  Verloskunde is een vak wat je leert door te doen. De verloskundigen in opleiding kun je daarom tegen komen in elk onderdeel van de zwangerschap, geboorte en kraamtijd.

Wat kun je verwachten van de aanwezigheid van een student:

  • Zij verrichten nooit handelingen zonder jouw toestemming en zonder onze aanwezigheid
  • Zijn discreet en hebben een beroepsgeheim
  • Wij blijven altijd verantwoordelijk voor jouw zorg
  • Kunnen tijdens de bevalling vaak een grote ondersteuning zijn op het gebied van coaching

Hieronder stellen wij de huidige studenten die meelopen graag aan jullie voor.

Belangrijk: Je mag ons altijd aangeven als je liever geen student wilt!

Huidige Studenten

Naomi van Federikslust

Naomi van Federikslust

Team Groen

18-04-22 t/m 10-7-22

Lees meer over Naomi

Hallo zwangeren,

Mijn naam is Naomi en ben 4e jaars student aan de academie verloskunde in Amsterdam. Al vroeg kwam ik erachter dat ik verloskundige wilde worden en ik heb daarom 4 jaar geleden de stap gemaakt om die droom in vervulling te laten gaan. Wat is het geweldig om een hele zwangerschap van begin tot eind te volgen waarin een kind zich ontwikkelt van iets kleins naar iets volgroeids. Daarnaast is het ontzettend mooi om een bevalling te mogen begeleiden en zo deel te zijn van een bijzondere levensgebeurtenis. 

Tijdens mijn 1e jaars stage heeft Lavita mij een goed beeld gegeven van dit beroep en ik ben daarom ook erg blij om hier 12 weken mijn eindstage te lopen. Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens de spreekuren, bevalling, en kraamvisites. Mocht hier bezwaar tegen zijn, geef dat dan gerust aan bij de verloskundigen. Ik hoop veel te leren en ervaring op te doen. Ik kijk er naar uit, tot snel!

Ayinda Bergman

Ayinda Bergman

Team Paars

25-04-22 t/m 03-06-22

Lees meer over Ayinda

Hi allemaal! 

Mijn naam is Ayinda Bergman, ik ben 22 jaar oud en woon al mijn hele leven in het centrum van Haarlem. Op dit moment ben ik bezig met mijn 3e jaar aan de Verloskunde Academie in Amsterdam en zal van 25 april tot en met 3 juni stage komen lopen bij verloskundige praktijk Lavita. 

Ik wist al op jonge leeftijd dat ik iets wilde doen in de zorg en heb altijd een fascinatie gehad voor zwangerschappen, dus zo viel voor mij met de keuze voor de opleiding verloskunde alles op zijn plek. Ik heb de afgelopen drie jaar al veel mogen leren op de opleiding om het vervolgens toe te passen in de praktijk en heb dan ook ontzettend veel zin om weer heel veel van het mooie vak te gaan leren, en kijk uit naar een leerzame periode waarin ik jullie allemaal mag gaan ontmoeten in deze bijzondere periode van jullie leven.

De komende 6 weken kun je mij dus samen met de verloskundige tegenkomen tijdens het spreekuur of in de dienst. Mocht je daar bezwaar tegen hebben of vragen hebben over mijn aanwezigheid, geef dit dan vooral aan! 

Hopelijk tot snel!