Studenten

Bij Lavita vinden we hoog kwalitatieve zorg ontzettend belangrijk. Dat is een van de redenen waarom wij veel waarde hechten aan het opleiden van de nieuwe generatie verloskundigen.

Wat kun je verwachten van een Student

Wij werken samen met de Verloskunde Academie Amsterdam en hebben vaak verloskundigen in opleiding met ons meelopen in de dagelijkse praktijk.  Verloskunde is een vak wat je leert door te doen. De verloskundigen in opleiding kun je daarom tegen komen in elk onderdeel van de zwangerschap, geboorte en kraamtijd.

Wat kun je verwachten van de aanwezigheid van een student:

  • Zij verrichten nooit handelingen zonder jouw toestemming en zonder onze aanwezigheid
  • Zijn discreet en hebben een beroepsgeheim
  • Wij blijven altijd verantwoordelijk voor jouw zorg
  • Kunnen tijdens de bevalling vaak een grote ondersteuning zijn op het gebied van coaching

Hieronder stellen wij de huidige studenten die meelopen graag aan jullie voor.

Belangrijk: Je mag ons altijd aangeven als je liever geen student wilt!

Huidige Studenten

Marthe ten Brinke

Marthe ten Brinke

Team Paars

04-09-23 t/m 31-09-23

Hallo!

Ik ben Marthe ten Brinke en ga na de zomer starten met mijn laatste jaar van de opleiding tot verloskundige. Kort iets over mij; ik ben 22 jaar oud en ik woon in de buurt van Zaandam, namelijk Amsterdam-Noord. Tussen drukke en onregelmatige diensten vind ik het heerlijk om op het strand te zijn en geniet ik van familie en vrienden.

Elke zwangerschap, bevalling en kraamperiode is uniek en bijzonder; wat een mooie uitdaging om te leren jullie hierin te begeleiden!

Van 4 tot en met 31 september kom ik stage lopen bij verloskundigenpraktijk Lavita. Je kunt me tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling of tijdens een kraamvisite.

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten, tot ziens!