Jouw zwangerschap en bevalling zijn in goede handen bij de verloskundigen van Lavita.

De verloskundigen

Wij, de verloskundigen van Lavita, vinden persoonlijke zorg erg belangrijk. Om dit te realiseren, werken we in drie teams: team groen, team blauw en team paars. Op deze manier creëren de zwangere en de verloskundige een vertrouwensband, wat resulteert in meer tevredenheid tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Team Blauw

085 – 080 15 39

Katleen Fissers

Kris de Ree-Velink

Monique Vijn-Bakker

Najva Ehsani

Team Groen

085 – 080 15 39

Nasim Yadegari-Bordbar

Britte van Weert

Paula Scholing

Team Paars

085 – 080 15 39

Janneke Gitsels-van der Wal

Tania Kingma

Floor Victor

De verloskundigen van team blauw

Katleen Fissers, BSc

Verloskundige sinds 2001.

Lees meer...

Ik ben Katleen, moeder van 3 zoons en een dochter. In 2001 studeerde ik af als verloskundige aan de Katholieke Hogeschool Kempen (België). In 2003 ben ik een solo-praktijk gestart, waarna ik in 2009 met Janneke en Nasim fuseerde. Sinds 2016 volg ik met veel plezier een vervolgopleiding: (pre-)master Zorgmanagement. Als verloskundige vind ik het belangrijk mijn begeleiding aan te passen aan de individuele wensen van elke aanstaande ouder. Geen zwangerschap is hetzelfde, elke werkdag is uniek. Precies dat maakt ons vak het allermooist!

Kris Velink, BSc

Verloskundige sinds 2009.

Lees meer...

Ik mag mezelf met veel trots verloskundige noemen sinds 2009. Sindsdien geniet ik van dit mooie vak met volle teugen. Naast mijn werk hou ik van reizen, festivals, spelletjesavonden met vrienden en paardrijden. In maart 2017 ben ik bevallen van mijn eerste kind en word ik ook moeder! Een mooie verrijking van mijn leven en een schat aan ervaring erbij voor het vak.

Monique Vijn-Bakker, BSC

Verloskundige en echoscopiste

Lees meer...

Het is heel bijzonder om zowel als verloskundige en als echoscopiste je in je zwangerschap te begeleiden in deze spannende ontroerende en emotionele periode in je leven

Van het laten zien van prille hartslag als echoscopiste tot je begeleiden tijdens de bevalling als verloskundige.

Ik ben in 1999 afgestudeerd als verloskundige. In 2001, zwanger van onze oudste zoon, heb ik daarbij een opleiding gevolgd voor basis-echoscopie. In 2004, zwanger van onze dochter, de opleiding voor de prenatale screening (zoals de 20wk echo en de nekplooimeting) en gynaecologie. Na de bevalling van onze jongste zoon in 2007 besloot ik mijn verlostas even op te bergen en alleen echo’s te blijven maken. Door het opgroeien van onze kinderen kon ik mijn beroep als verloskundige weer oppakken. Bij Lavita ben ik waarnemend verloskundige (een vast “gezicht” welke invalt bij ziekte en of afwezigheid van een verloskundige van het vaste team), voor o.a. Lavita maak ik, samen met mijn echo-collega’s je zwangerschaps-echo’s. Door het samenbrengen van onze kennis probeer ik samen met al mijn collega’s onze zorg naar een nog hoger en prettiger niveau te brengen.

Najva Ehsani, BSC

Verloskundige

Lees meer...

Beste (aanstaande) mama’s en papa’s,

Van oorsprong ben ik een Iraanse die in België is opgegroeid. Voordat ik naar Nederland verhuisde, heb ik als klinische verloskundige en als jeugdzorgverpleegkundige gewerkt.

Na afronding van mijn studies verloskunde (2015), sociaal verpleegkunde (2017) en Triple P (2018), heb ik in 2017 in Nederland werkervaring opgedaan in het academisch ziekenhuis Maxima Medisch Centrum Veldhoven. Daar werkte ik samen met gynaecologen en verloskundigen op de kraamsuites en de Obstetrie High Care afdeling. Samen zorgden wij voor een succesvolle bevalling en het leveren van gespecialiseerde nazorg aan moeders die tijdens hun zwangerschap te maken kregen met een complicatie.

Door mijn ervaring met uiteenlopende gezinssituaties en risicovollere zwangerschappen, hoop ik een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de visie van Lavita door hoogkwalitatieve en laagdrempelige zorg te verlenen.
Hopelijk maken wij binnenkort kennis met elkaar tijdens het spreekuur of wanneer u het spoednummer belt.

Saluutjes,
Najva Ehsani

De verloskundigen van team groen

Nasim Yadegari, MSc

Verloskundige sinds 2006.

Lees meer...

Nasim Yadegari

Een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven is wel het krijgen van een kind. Wat uiteraard geweldig is maar ook gepaard kan gaan met spanning en onzekerheden. Ik zie het als mijn taak om onze zwangeren hierin zo goed mogelijk te begeleiden. Wat is er mooier dan aanstaande ouders bij te mogen staan in dit bijzondere traject!

Ik ben geboren in Teheran (Iran) en woon sinds mijn 10e levensjaar in Nederland. Na mijn afstuderen in 2006 in Amsterdam ben ik direct gaan werken in de Zaanstreek. De gemengde populatie sprak mij erg aan. In 2008 heb ik samen met Janneke Lavita opgericht en in 2009 gefuseerd met Katleen. Lavita staat voor hoogkwalitatief zorg en om dat te kunnen waarborgen zijn de meeste verloskundigen van Lavita academisch geschoold. Zelf heb ik de master evidence based midwifrey afgerond in 2012. In dat jaar heb ik ook mijn dochter Nora gekregen en 2 jaar later mijn zoon Milad.

Ik kijk uit jullie bij Lavita te verwelkom en met jullie toe te leven naar de komst van jullie kind!

Britte van Weert, BSc

Verloskundige sinds 2015.

Lees meer...

Ik ben in januari 2015 afgestudeerd als verloskundige en ben toen meteen aan het werk gegaan. Eerst in een kleine praktijk in de regio Halfweg waarna ik na een jaar bij Lavita kwam werken. Ik geniet hier met volle teugen van het vak: het is onwijs bijzonder om jullie bij een heel persoonlijke, mooie en ingrijpende periode in jullie leven te mogen begeleiden; jullie zwangerschap, bevalling en kraambed. Het persoonlijke contact en het geven van goede medische zorg vind ik erg belangrijk. Binnen verloskunde heb ik mij gespecialiseerd in seksuologie (Klik hier voor meer informatie) en ben ik daarnaast draagconsulent. Ik leer ouders hun kinderen dragen middels een draagdoek of andere drager, bekijk voor meer informatie mijn website babylerendragen.nl (Klik hier voor meer informatie)
Ik kijk ernaar uit je tegen te komen tijdens de zwangerschap, de bevalling of in het kraambed.

Paula Scholing, MSC

Verloskundige sinds 2017.

Lees meer...

Veilig, betrouwbare en professionele zorg met een gezond portie humor op gepaste momenten; dat is wat ik jullie met enthousiasme wil bieden in de begeleiding rondom jullie zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Het proces van een groeiende buik en het daarbij groeiende vertrouwen van jullie als ouders in de zwangerschap en uiteindelijk de bevalling, is voor mij als verloskundige erg gaaf om mee te maken. Iedere keer weer! Gedurende deze bijzondere tijd zullen jullie eigen ideeën en wensen ontwikkelen. Het is voor mij telkens weer een mooie uitdaging om onze verloskundige zorg, gesteund door de huidige medische ontwikkelingen, geheel op jullie eigen persoonlijke voorkeuren te laten aansluiten. Tot ziens bij Lavita! 

Carola Kuijpers, BSC

Verloskundige sinds 2019.
Vervangt Paula tijdens haar Zwangerschapsverlof

Lees meer...

Sinds september 2020 ben ik het nieuwe gezicht bij Lavita. De geboortezorg heeft mij altijd geïnteresseerd. Als jong meisje, wilde ik kraamverzorgster worden. Tijdens mijn stage in de kraamzorg kwam ik in aanraking met de verloskundige en toen bedacht ik mij wat ik echt wilde worden. Ik wilde geen kraamverzorgster maar verloskundige! Dit was mijn drijfveer om door te leren. Eerst heb ik de opleiding tot algemeen verpleegkundige gevolgd en deze heb ik in 2011 afgerond. Al snel werkte ik op de kraamafdeling en verloskamers van het OLVG-West. Daar heb ik de kans gegrepen om mij te specialiseren als obstetrie-verpleegkundige, zodat ik de vrouw en partner kon bijstaan tijdens de bevalling en de verloskundige, arts en gynaecoloog kon assisteren. Ik heb hier altijd met veel plezier gewerkt, het kon soms hectisch zijn, maar we deden het altijd samen als team. Toch miste ik als obstetrie-verpleegkundige het contact met de mensen. Ik zag de vrouwen en partner vaak alleen tijdens de baring en daarna niet meer. Dat terwijl ik het juist erg leuk vind om een band op te bouwen met de toekomstige ouders. Ik ben daarom in september 2015 gestart met de opleiding tot verloskundige in Amsterdam. In mei 2019 ben ik beëdigd tot verloskundige en nu ruim een jaar werkzaam als verloskundige. Ik heb gewerkt bij verschillende praktijken in de Zaanstreek en Kennemerland. En wat is het een prachtig vak: geen zwangere, barende en kraamvrouw is hetzelfde. Geen dag is hetzelfde en dat maakt mijn vak elke dag weer leerzaam en interessant. Ik hecht veel waarde aan ieder zijn individuele wensen.

De verloskundigen van team paars

Dr. Janneke Gitsels

Verloskundige sinds 1984.

Lees meer...

Zowel de zwangerschap als ook de bevalling en het kraambed zijn bijzondere events in het leven; ik vind het een voorrecht om zwangere vrouwen (en hun partners) te begeleiden in de transitie naar het ouderschap. Elke geboorte opnieuw ervaar ik als bijzondere gebeurtenis.
In 2008 heb ik met Nasim de praktijk Lavita opgezet en in 2009 is de praktijk van Katleen met de onze gefuseerd. Vanaf het begin is kwalitatief goede zorg één van onze speerpunten. Dat betekent onder andere, dat enkele van onze collegae academisch zijn geschoold en anderen een andere studie naast verloskunde hebben gedaan. Zelf heb ik naast verloskunde ook theologie gestudeerd; daarnaast ben ik in 2015 gepromoveerd op het thema Religie en besluitvorming rondom prenatale screening op aangeboren afwijkingen en mag me sindsdien dr. Janneke Gitsels noemen. Een ander speerpunt van onze praktijk is dat elke vrouw, ongeacht haar culturele achtergrond of religie, het waard is om ons voor in te zetten.
Wat betreft privé: ik ben getrouwd, mijn man en ik hebben 4 dochters en 2 kleinkinderen.

Floor Victor, BSc

Verloskundige sinds 2007.

Lees meer...

Mijn naam is Floor Victor en ik ben sinds begin 2017 verloskundige bij Lavita. Al op jonge leeftijd wist ik dat ik verloskundige wilde worden en nog steeds geniet ik elke dag van dit leuke werk! In 2007 ben ik afgestudeerd als verloskundige en in afgelopen jaren heb ik heel veel mooie zwangerschappen en bevallingen mogen begeleiden in een aantal verschillende praktijken. Het blijft heel bijzonder om het hele traject van 9 maanden mee te kunnen maken en mensen te zien groeien in hun nieuwe rol. Vol zelfvertrouwen de toekomst in! Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Tania Kingma, BSc

Verloskundige sinds 2013.

Lees meer...

Ik zie er naar uit jullie te ontmoeten!

Ik ben Tania Kingma, verloskundige en echoscopist. Mijn cliënten vinden mij professioneel en persoonlijk. Ik geniet er dan ook enorm van om jullie verloskundige te zijn. Ik vind het belangrijk om de persoonlijke behoeften van zwangeren, barenden en kraamvrouwen te beantwoorden. Ik interesseer me in hoe we de zorg kunnen verbeteren en daarbij de persoonlijke aanpak te behouden.

Lavita Verloskundigenpraktijk

Beste zwangere vrouwen en partners,

Of je nu zwanger bent of net bevallen bent, de uitbraak van het coronavirus geeft veel onrust. We begrijpen dat volkomen en doen ons uiterste best jullie ook in deze situatie zo goed mogelijk te begeleiden. We houden jullie per mail en via het kopje "Corona" op de website op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de geboortezorg tijdens deze pandemie. Als jullie vragen hebben, mail of bel ons gerust.

Hartelijke groet,

Team Lavita
075-6502174
info@lavita-verloskundigen.nl
www.verloskundigenzaandam.nl