De Teams

Wij, de verloskundigen van Lavita, vinden persoonlijke zorg erg belangrijk. Om dit te realiseren, werken we in twee teams: team groen en team paars.

Wij stellen ons graag aan jullie voor.

Waarom in Teams?

We zijn een praktijk met veel verloskundigen, dit heeft als voordeel dat we elkaar scherp houden, altijd een collega hebben om te overleggen en ook bijna nooit een andere praktijk nodig hebben om ons te helpen in het geval dat we ziek of niet beschikbaar zijn. Daarnaast hebben we door deze grote groep verloskundigen veel kennis tot onze beschikking. Zo hebben we bijvoorbeeld wetenschappelijk georiënteerde verloskundigen, een verloskundige die gespecialiseerd is in seksuologie, hebben we scholingen gedaan in begeleidingen bij miskramen en zwangerschapsverlies en nog veel meer.

Het nadeel zou dan kunnen zijn dat jullie gezichten zouden moeten leren kennen in de zwangerschap. Maar omdat we het nou juist zo belangrijk vinden dat jullie persoonlijke en hoog-kwalitatieve zorg krijgen, hebben we besloten om te werken in teams. Zo zie je dus maar 3 verloskundigen in je zwangerschap, maar blijven bovenstaande voordelen ook van toepassing: Hier zijn we trots op! Er zijn in totaal twee teams: Team Groen en Team Paars.

Daarnaast bieden we ook een nog kleinschaligere vorm van zorg aan: ons caseload team, Team Blauw. Dit team bestaat uit twee verloskundigen en is speciaal opgericht voor mensen die behoefte aan zo min mogelijk gezichten. Dit team bestaat uit twee vaste verloskundigen. Lees onder het volgende kopje hoe je je hiervoor kunt aanmelden.

Ook hebben we een inloopspreekuur op de dinsdagochtend tussen 9.00-11.00 waar je onze gespecialiseerde verpleegkundige Ingrid tegen kunt komen.

Hoe werkt het?

Je kiest bij aanmelding één van de twee teams uit. De verloskundigen van dit team zullen dus jouw verloskundigen worden. Je ziet dus maximaal 3 gezichten in de zwangerschap.

Ieder team heeft zijn eigen spreekuur dagen, telefoonlijn en verloskundigen. Zie hieronder een overzicht van de werkdagen en verloskundigen in de teams.

Tijdens de diensten (spoedconsulten en bevallingen) kun je het gehele team tegen komen. Het voordeel hiervan is dat doordat wij per persoon relatief minder vaak beschikbaar hoeven te staan en we daardoor altijd met een frisse blik en energie naast je bed staan. Het kan dus wel betekenen dat je mogelijk iemand van het andere team treft dan dat je in de zwangerschap hebt gezien.

Team Blauw – het caseload team

Dit team bestaat uit twee verloskundigen die om de week oproepbaar zijn. Dit betekent dat je tijdens je zwangerschap vrijwel altijd één gezicht ziet (muv ziekte of vakantie) en tijdens je bevalling of tijdens een spoedconsult hooguit een tweede gezicht. Goed om te weten: bij deze vorm van zorg hanteren wij een inschrijf-limiet, er bestaat een kans dat het dus niet lukt je in dit team te plaatsen. Je bent dan uiteraard wel welkom in de andere twee teams.

Vergelijk hier

De Teams

Team Paars

085 – 080 15 39

Kies Optie 2

Verloskundigen

Kris Velink

Floor Victor

Tania Kingma

Spreekuur Dagen

Inloopspreekuur: dinsdagochtend 9.00-11.00

Maandag ochtend en middag

Dinsdag middag en avond

Woensdag ochtend en middag

Vrijdag ochtend en middag

Team Groen

085 – 080 15 39

Kies Optie 1

Verloskundigen

Britte van Weert

Hannah de Klerk

Naomi van Frederikslust

Spreekuur Dagen

Inloopspreekuur: dinsdagochtend 9.00-11.00

Maandag ochtend en middag

Woensdag ochtend en middag

Donderdag middag en avond

Vrijdag ochtend en middag

Team Blauw

085 – 080 15 39

Kies Optie 3

Verloskundigen

Janneke Gitsels

Nasim Yadegari

Spreekuur Dagen

Inloopspreekuur: dinsdagochtend 9.00-11.00

Wisselende dagen