De Teams

Wij, de verloskundigen van Lavita, vinden persoonlijke zorg erg belangrijk. Om dit te realiseren, werken we in drie teams: team groen, team blauw en team paars.

Wij stellen ons graag aan jullie voor.

Waarom in Teams?

We zijn een praktijk met veel verloskundigen, dit heeft als voordeel dat we elkaar scherp houden, altijd een collega hebben om te overleggen en ook bijna nooit een andere praktijk nodig hebben om ons te helpen in het geval dat we ziek of niet beschikbaar zijn. Daarnaast hebben we door deze grote groep verloskundigen veel kennis tot onze beschikking. Zo hebben we bijvoorbeeld wetenschappelijk georiënteerde verloskundigen, een verloskundige die gespecialiseerd is in seksuologie, hebben we scholingen gedaan in begeleidingen bij miskramen en zwangerschapsverlies en nog veel meer.

Het nadeel zou dan kunnen zijn dat jullie gezichten zouden moeten leren kennen in de zwangerschap. Maar omdat we het nou juist zo belangrijk vinden dat jullie persoonlijke en hoog-kwalitatieve zorg krijgen, hebben we besloten om te werken in teams. Zo zie je dus maar 3-4 gezichten in je zwangerschap, maar blijven bovenstaande voordelen ook van toepassing: Hier zijn we trots op! Er zijn in totaal drie teams: Team Groen, Blauw en Paars.

Hoe werkt het?

Je kiest bij aanmelding één van de drie teams uit. De verloskundigen van dit team zullen dus jouw verloskundigen worden. Je ziet dus maximaal 4 gezichten in de zwangerschap.

Ieder team heeft zijn eigen spreekuur dagen, telefoonlijn en verloskundigen. Zie hieronder een overzicht van de drie teams.

Belangrijk: bij ziekte of wanneer je eigen team te druk is om je te woord te staan, bestaat er een kans dat je een keer iemand van het andere team spreekt of ziet. Dit gebeurd alleen wanneer het echt niet anders kan.

Vergelijk hier

De Drie Teams

Team Groen

085 – 080 15 39

Kies Optie 1

Verloskundigen

Nasim Yadegari-Bordbar

Britte van Weert

Paula Scholing

Spreekuur Dagen

Maandag ochtend en middag

Dinsdag avond

Woensdag ochtend en middag

Donderdag avond

Team Blauw

085 – 080 15 39

Kies Optie 2

Verloskundigen

Kris de Ree-Velink

Carola Kuijpers

Hannah de Klerk

Spreekuur Dagen

Dinsdag middag en avond

Woensdag ochtend en middag

Vrijdag ochtend en middag

Team Paars

085 – 080 15 39

Kies Optie 3

Verloskundigen

Janneke Gitsels-van der Wal

Tania Kingma

Floor Victor

Spreekuur Dagen

Maandag ochtend en middag

Dinsdag middag en avond

Donderdag middag en avond