De assistenten van Lavita staan voor u klaar

De Assistenten

De assistenten beantwoorden de vaste telefoon. U kunt bij hen terecht voor het inschrijven in de praktijk en het maken van afspraken. Daarnaast hebben zij antwoord op vele vragen. Bij twijfel verwijzen zij jou altijd door naar de verloskundige.

Assistenten

U kunt bij hen terecht voor het inschrijven in de praktijk en het maken van afspraken.

NATASCHA DE MOOIJ
Officemanager

Lees meer...

Ik ben Natascha de Mooij, getrouwd met Jordy en moeder van Rosalie en Mees. Ik heb een actief en sociaal leven. Mijn hobby’s zijn o.a. voetbal, fietsen en leuke dingen ondernemen met mijn gezin, maar ik kan ook enorm genieten van een middagje bankhangen met een stapel tijdschriften of een avondje Netflix!

In 2011 ben ik bij Lavita begonnen als praktijkassistente. Voor mij de ideale baan. Met deze baan kon ik mijn administratieve vaardigheden combineren met mijn interesse voor verloskunde, niet dat ik baby’s ter wereld breng, maar ben op mijn manier toch betrokken bij het proces die een zwangere doormaakt. Vanaf het moment dat zij een positieve test in haar handen heeft.

Omdat onze praktijk de afgelopen jaren flink is gegroeid en daarbij ook de administratie, werd het duidelijk dat er een backoffice-functie moest komen voor o.a. de administratie, planning, bestellingen etc. Sinds 2015 vervul ik die functie. Ik ondersteun en ontzorg hierdoor de verloskundigen zodat zij zich kunnen richten op de cliënten. Ik geniet van mijn functie die enorm divers is en je een fijn gevoel geeft dat jij er voor zorgt dat ook alles achter de schermen gewoon doordraait.

ALICE SOER
Praktijkassistent

Lees meer...

Ook ik wil me graag aan jullie voorstellen. Als u Lavita belt is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt. Ik ben dinsdag, woensdag en vrijdag op de praktijk aanwezig, om afspraken in te plannen en uw vragen te beantwoorden. Toen ik moeder werd bleef ik thuis om voor de kinderen te zorgen. In 2004 heb ik de verkorte opleiding tot kraamverzorgster gedaan. Dit werk vond ik erg leuk, je werkt met ouderen en kinderen. Hier leerde ik Janneke en Nasim kennen. Zij vroegen mij bij hen te komen werken als praktijkassistente. Na een aantal jaren deze 2 banen naast elkaar vervuld te hebben. Werk ik nu alleen voor Lavita. Het is een leuk en kundig team en de populatie is heel divers. Dit is het leuke van werken in Zaandam. Zelf heb ik 3 kinderen en samen met Janneke mijn 3 kleinkinderen op de wereld gezet. Dit was heel speciaal. Ik hoop u spoedig op onze praktijk te ontmoeten.

JAZZ BRASPENNING
Praktijkassistent

Lees meer...

Met veel plezier ben ik in 2019 begonnen bij Lavita als oproepkracht, maar ben ondertussen elke maandag en donderdag te zien op de praktijk. Zelf ben ik opgeleid als sportmanager, waardoor het in het begin erg wennen was. Van een mannenwereld naar een vrouwenwereld, jeetje wat vond ik dat een grote stap. Maar wat hebben wij een leuk team bij Lavita! Ik denk dat één van de meest waardevolle periodes uit je leven wel het krijgen van een kindje is. En vind het daarom ook erg bijzonder om de zwangeren van aanmelding tot nacontrole te zien. Minstens twee dagen in de week zullen jullie mij aan de telefoon krijgen en hoop jullie ten alle tijden te kunnen helpen of dat nou zelf lukt of in overleg met de verloskundige. Hopelijk tot snel!

Lavita Verloskundigenpraktijk

Beste zwangere vrouwen en partners,

Vanaf vandaag, 02-10-2020, zullen wij een mondkapje dragen tijdens alle contact-momenten. Wij verzoeken ook jullie dringend om een mondkapje te dragen. Alleen jullie partner mag aanwezig zijn bij de controle. Deze nieuwe maatregelen gelden zowel voor onze locatie op de Zorgboulevard aan het ZMC als op locatie Kleurrijk.
We houden jullie per mail en via het kopje "Corona" op de website op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de geboortezorg tijdens deze pandemie.

Warme groet,

Team Lavita
075-6502174
info@lavita-verloskundigen.nl
www.verloskundigenzaandam.nl