We stellen jullie graag voor aan

De Assistenten

Onze assistenten zijn het eerste aanspreekpunt bij Lavita. Zij ondersteunen de verloskundigen waar nodig en zijn op werkdagen van 9.00-17.00u bereikbaar.

Contact met onze Praktijkassistent

Onze assistenten staan graag voor je klaar. Je kunt haar bereiken tussen 9.00-17.00u op werkdagen op het nummer: 075-6502174. Ze kan je onder andere helpen met het:

  • Je aanmelden bij onze praktijk
  • Maken of wijzigen van een afspraak
  • Beantwoorden van je e-mails
  • Doorgeven van lab-uitslagen
  • Klaarleggen en toesturen van documenten
  • Beantwoorden van niet spoed-eisende klachten
  • Beantwoorden van praktische vragen

Bij twijfel zal de assistente altijd contact opnemen met de verloskundige voor overleg of een terugbel verzoek bij haar achterlaten.

Heb je een spoedvraag of is de bevalling begonnen? In dat geval bel je altijd op het dienstnummer: 085-0801539

Neem Contact Op

We stellen je graag voor aan

Onze Assistenten

Natascha de Mooij

Natascha de Mooij

Officemanager

"Ik kan mijn administratieve vaardigheden combineren met mijn interesse voor verloskunde, niet dat ik baby’s ter wereld breng, maar ben op mijn manier toch betrokken bij het proces die een zwangere doormaakt."

Ik ben Natascha de Mooij, getrouwd met Jordy en moeder van Rosalie en Mees. Ik heb een actief en sociaal leven. Mijn hobby’s zijn o.a. voetbal, fietsen en leuke dingen ondernemen met mijn gezin, maar ik kan ook enorm genieten van een middagje bankhangen met een stapel tijdschriften of een avondje Netflix!

In 2011 ben ik bij Lavita begonnen als praktijkassistente. Voor mij de ideale baan. Met deze baan kon ik mijn administratieve vaardigheden combineren met mijn interesse voor verloskunde, niet dat ik baby’s ter wereld breng, maar ben op mijn manier toch betrokken bij het proces die een zwangere doormaakt. Vanaf het moment dat zij een positieve test in haar handen heeft.

Omdat onze praktijk de afgelopen jaren flink is gegroeid en daarbij ook de administratie, werd het duidelijk dat er een backoffice-functie moest komen voor o.a. de administratie, planning, bestellingen etc. Sinds 2015 vervul ik die functie. Ik ondersteun en ontzorg hierdoor de verloskundigen zodat zij zich kunnen richten op de cliënten. Ik geniet van mijn functie die enorm divers is en je een fijn gevoel geeft dat jij er voor zorgt dat ook alles achter de schermen gewoon doordraait.

Alice Soer

Alice Soer

Praktijkassistent

"Als je Lavita belt is de kans groot dat je mij aan de telefoon krijgt. Ik ben dinsdag, woensdag en vrijdag op de praktijk aanwezig, om afspraken in te plannen en al je vragen te beantwoorden."

Ook ik wil me graag aan jullie voorstellen. Als je Lavita belt is de kans groot dat je mij aan de telefoon krijgt. Ik ben dinsdag, woensdag en vrijdag op de praktijk aanwezig, om afspraken in te plannen en uw vragen te beantwoorden.

Toen ik moeder werd bleef ik thuis om voor de kinderen te zorgen. In 2004 heb ik de verkorte opleiding tot kraamverzorgster gedaan. Dit werk vond ik erg leuk, je werkt met ouderen en kinderen. Hier leerde ik Janneke en Nasim kennen. Zij vroegen mij bij hen te komen werken als praktijkassistente.

Na een aantal jaren deze 2 banen naast elkaar vervuld te hebben. Werk ik nu alleen voor Lavita. Het is een leuk en kundig team en de populatie is heel divers. Dit is het leuke van werken in Zaandam. Zelf heb ik 3 kinderen en samen met Janneke mijn 3 kleinkinderen op de wereld gezet. Dit was heel speciaal. Ik hoop u spoedig op onze praktijk te ontmoeten.