De assistenten van Lavita staan voor u klaar

De Assistenten

De assistenten beantwoorden de vaste telefoon. U kunt bij hen terecht voor het inschrijven in de praktijk en het maken van afspraken. Daarnaast hebben zij antwoord op vele vragen. Bij twijfel verwijzen zij jou altijd door naar de verloskundige.

Assistenten

U kunt bij hen terecht voor het inschrijven in de praktijk en het maken van afspraken.

NATASCHA DE MOOIJ
Officemanager

Lees meer...

Ik ben Natascha de Mooij, getrouwd met Jordy en moeder van Rosalie en Mees. Ik heb een actief sociaal leven. Met twee jonge kinderen is er altijd wat te doen. Ook doe ik twee keer per week aan kickboksen, dit is echt mijn passie.

In 2011 ben ik bij Lavita begonnen als praktijkassistente. Voor mij de ideale baan. Met deze baan kon ik mijn administratieve vaardigheden combineren met mijn interesse voor verloskunde, niet dat ik baby’s ter wereld breng, maar ben op mijn manier toch betrokken bij het proces die een zwangere doormaakt. vanaf het moment dat zij een positieve test in haar handen heeft.

Omdat onze praktijk de afgelopen jaren flink is gegroeid en daarbij ook de administratie, werd het duidelijk dat er een backoffice functie moest komen voor o.a. de administratie, planning, bestellingen etc. Sinds 2015 vervul ik die functie. Ik ondersteun en ontzorg hierdoor de verloskundigen zodat zij zich kunnen richten op de zwangere. Ik geniet van mijn functie die enorm divers is en je een fijn gevoel geeft dat jij er voor zorgt dat ook alles achter de schermen gewoon doordraait.

ALICE SOER
Praktijkassistent

Lees meer...

Ook ik wil me graag aan jullie voorstellen. Als u Lavita belt is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt. Ik ben dinsdag, woensdag en vrijdag op de praktijk aanwezig, om afspraken in te plannen en uw vragen te beantwoorden. Toen ik moeder werd bleef ik thuis om voor de kinderen te zorgen. In 2004 heb ik de verkorte opleiding tot kraamverzorgster gedaan. Dit werk vond ik erg leuk, je werkt met ouderen en kinderen. Hier leerde ik Janneke en Nasim kennen. Zij vroegen mij bij hen te komen werken als praktijkassistente. Na een aantal jaren deze 2 banen naast elkaar vervuld te hebben. Werk ik nu alleen voor Lavita. Het is een leuk en kundig team en de populatie is heel divers. Dit is het leuke van werken in Zaandam. Zelf heb ik 3 kinderen en samen met Janneke mijn 3 kleinkinderen op de wereld gezet. Dit was heel speciaal. Ik hoop u spoedig op onze praktijk te ontmoeten.

MIRJAM BEEKMAN
Praktijkassistent

Lees meer...

Mijn naam is Mirjam Beekman. Ik woon met mijn man en drie kinderen in Wijdewormer.

Sinds 2014 werk ik met veel plezier bij Lavita. Het bijzondere vind ik dat ik de zwangerschap van cliënten, een mooie en spannende tijd steeds weer mag meemaken. Juist doordat ik me zo goed herinner hoe belangrijk ik de bezoekjes aan de verloskundige zelf heb ervaren, wil ik de vrouwen laten weten dat niets ons teveel is en dat ze hier heel welkom zijn. Ik geniet hier elke dag van. Ik doe mijn werk met veel liefde en enthousiasme. Mijn dag is goed als ik iemand verder heb kunnen helpen, en dat gebeurt hier op de praktijk eigenlijk elke dag!

Naast het werken bij Lavita zijn wij als gezin ook crisis pleeg gezin. Dit betekend dat we een kindje dat door verschillende omstandigheden niet meer thuis kan wonen, een tijdelijk nieuw thuis geven. Een mooie en bijzondere tijd!

Lavita Verloskundigenpraktijk

Beste zwangere vrouwen en partners,

Of je nu zwanger bent of net bevallen bent, de uitbraak van het coronavirus geeft veel onrust. We begrijpen dat volkomen en doen ons uiterste best jullie ook in deze situatie zo goed mogelijk te begeleiden. We houden jullie per mail op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de geboortezorg tijdens deze pandemie. Als jullie vragen hebben, mail of bel ons gerust.

Hartelijke groet,

Team Lavita
075-6502174
info@lavita-verloskundigen.nl
www.verloskundigenzaandam.nl