Een-op-Een Zorg

Wil je liever één vaste verloskundige zien tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd? Ook dat kan bij Lavita.
We leggen je graag uit hoe dit in zijn werk gaat en bij welke van onze verloskundige je hierbij terecht kan.

Hoe werkt Een-op-Een Zorg?

Een-op-een Zorg (wordt ook wel caseload verloskunde genoemd)  is een vorm van verloskundige zorg waarbij je één vaste verloskundige tijdens je zwangerschap, bevalling en kraambed ziet.
Ook zul je haar zien ten tijde van spoed of indien er extra controles nodig zijn. Bij Lavita hebben wij twee verloskundigen die deze vorm van zorg leveren. Dit zijn Nasim Yadegari en Janneke Gitsels. Onder aan deze pagina stellen zij zich graag aan je voor.

Belangrijk om te weten

Er zijn wel een aantal dingen die belangrijk zijn om je te beseffen indien je kiest voor een-op-een zorg:

  • Elke verloskundige kan maar een maximaal aantal cliënten onder haar hoede hebben, het kan dus zijn dat zij “vol” zit en je dus toch in het team (van jouw keuze) wordt geplaatst
  • Het kan voorkomen dat de verloskundige waar jij een-op-een zorg bij krijgt ziek is, vast staat bij een andere bevalling of zodanige omstandigheden heeft dat zij jou op dat moment niet zelf kan zien. In dat geval zal zij jou uitleggen wie je dan kunt bellen. Het kan dus voorkomen dat je een keer een andere verloskundige ziet. Dit komt echter zeer weinig voor.
  • Indien je je verloskundige nodig hebt bel je altijd naar het nummer wat zij jou gegeven heeft. Ons algemene dienstnummer hoef je dus niet meer te gebruiken.

Heb je vragen over deze vorm van zorg? Of wil je graag kennismaken met Nasim of Janneke?
Meld je via onderstaande knop aan bij onze assistente!

Een-op-Een Zorg

De Verloskundigen

Dr. Janneke Gitsels

Dr. Janneke Gitsels

Verloskundige sinds 1984

"Zowel de zwangerschap als ook de bevalling en het kraambed zijn bijzondere events in het leven; ik vind het een voorrecht om zwangere vrouwen (en hun partners) te begeleiden in de transitie naar het ouderschap."

Lees meer over Janneke

Zowel de zwangerschap als ook de bevalling en het kraambed zijn bijzondere events in het leven; ik vind het een voorrecht om zwangere vrouwen (en hun partners) te begeleiden in de transitie naar het ouderschap. Elke geboorte opnieuw ervaar ik als bijzondere gebeurtenis.

In 2008 heb ik met Nasim de praktijk Lavita opgezet. Vanaf het begin is kwalitatief goede zorg één van onze speerpunten. Dat betekent onder andere, dat enkele van onze collegae academisch zijn geschoold en anderen een andere studie naast verloskunde hebben gedaan. Zelf heb ik naast verloskunde ook theologie gestudeerd; daarnaast ben ik in 2015 gepromoveerd op het thema Religie en besluitvorming rondom prenatale screening op aangeboren afwijkingen en mag me sindsdien dr. Janneke Gitsels noemen. Een ander speerpunt van onze praktijk is dat elke vrouw, ongeacht haar culturele achtergrond of religie, het waard is om ons voor in te zetten.

Wat betreft privé: ik ben getrouwd, mijn man en ik hebben vier dochters en vijf kleinkinderen.

Nasim Yadegari, MsC

Nasim Yadegari, MsC

Verloskundige sinds 2006

"Een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven is wel het krijgen van een kind. Wat uiteraard geweldig is maar ook gepaard kan gaan met spanning en onzekerheden. Ik zie het als mijn taak om onze zwangeren hierin zo goed mogelijk te begeleiden."

Lees meer over Nasim

Een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven is wel het krijgen van een kind. Wat uiteraard geweldig is maar ook gepaard kan gaan met spanning en onzekerheden. Ik zie het als mijn taak om onze zwangeren hierin zo goed mogelijk te begeleiden. Hierbij vind ik het belangrijk dat een zwangere zich thuis voelt bij Lavita. Dat betekent dat ze zich veilig en gehoord voelt. De zwangerschapscontroles zijn daarom niet enkel medisch van belang maar ook om jou beter te leren kennen zodat we je zo goed mogelijk kunnen begeleiden.

Ik ben geboren in Teheran (Iran) en woon sinds mijn 10e levensjaar in Nederland. Na mijn afstuderen in 2006 in Amsterdam ben ik direct gaan werken in de Zaanstreek. De gemengde populatie sprak mij erg aan. In 2008 heb ik samen met Janneke Lavita opgericht.

Lavita staat voor hoogkwalitatieve zorg en om dat te kunnen waarborgen zijn de meeste verloskundigen van Lavita academisch geschoold. Zelf heb ik de master evidence based midwifery afgerond in 2012 en doe ik naast mijn werk als verloskundige ook promotieonderzoek aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Ik ben getrouwd en mijn man en ik hebben 2 prachtige kinderen, dochter Nora en zoon Milad.

Ik kijk uit jullie bij Lavita te verwelkomen en met jullie toe te leven naar de komst van jullie kind!