Ervaring zwangeren

van Lavita

Hieronder leest u ervaringen van zwangeren van Lavita. Wenst u ook uw ervaring te delen, vul het formulier hiernaast in.

Bij mijn tweede zwangerschap heb ik gekozen voor verloskundigenpraktijk La Vita. En wat ben ik daar blij mee! Ik kijk met een positief gevoel terug op de zwangerschap, bevalling en kraambed.

Tijdens de controles bieden zij een luisterend oor, stellen de juiste vragen en heb ik mij altijd welkom gevoeld.

Ook hebben ze mij vrij gelaten, maar wel goed geïnformeerd, over de keuze van een ziekenhuisbevalling of een thuisbevalling.

Samengevat is de zorg die zij bieden professioneel, warm en toegankelijk.

Vanaf het allereerste begin zijn wij zeer tevreden geweest over Lavita. Het begon met de fijne echo’s en eindigde in de betrokken huisbezoeken bij ons thuis.
Wat ons echt versteld heeft staan is de betrokkenheid van de verloskundigen en de professionaliteit. Het noodnummer dat we regelmatig hebben geraadpleegd, is door jullie nooit als teveel of vervelend ervaren. Jullie waren altijd bereikbaar.

Het maakte niet uit welke dienst er al voor jullie op zat; een huisbezoek met passie en betrokkenheid voor de nazorg vonden we heel fijn. Echt persoonlijke aandacht in plaats van haasten en weer door naar de volgende “klant”. Wij kunnen Lavita dan ook echt uit eigen ervaring aanraden!

Bedankt voor de goede zorg!

Hele goede zorg en begeleiding bij allebei mijn zwangerschappen. Heel professioneel en heel persoonlijk. Stuk voor stuk hele lieve verloskundigen. Het is jammer dat de 9maanden wederom zo snel voorbij gevlogen zijn en de bezoekjes bij Lavita tot een eind gekomen zijn. Mocht er in de toekomst nog een 3e bijkomen kom ik zeker terug bij Lavita. Meiden jullie zijn allemaal fantastisch! Bedankt voor alle goede zorgen! Heel veel succes met alles en misschien zien we elkaar weer.

Ik heb de begeleiding tijdens mijn zwangerschap en bevalling als heel positief ervaren. De verloskundigen van Lavita waren op een fijne manier heel betrokken bij mijn zwangerschap en het contact was altijd prettig en persoonlijk. Als ik vragen had, namen ze de tijd om dit zo goed mogelijk uit te zoeken en/of te beantwoorden. Ook de zorg tijdens de kraamweek en daarna was erg fijn! Binnen het team hebben een aantal verloskundigen verschillende expertises, wat heel handig is. Al met al ben ik super tevreden over het deskundige team en de begeleiding van Lavita.

De waardering die jullie verdienen is niet in woorden te beschrijven. Team groen heeft mij begeleid en ik kan niets anders zeggen dat ze geweldig zijn. De begeleiding/ ondersteuning was heel professioneel maar tegelijkertijd zo warm en lief. Naar mijn inzien is dat de juiste manier om te gaan met een zwangere vrouw. Daarnaast houden jullie zoveel rekening met het gevoel. Door jullie professionele maar tegelijkertijd liefdevolle behandeling maakt dat jullie voor mij bijzonder zijn!

Ik ben iemand die meteen zwanger is geraakt na vaginisme te hebben overwonnen. Het was voor mij heel eng allemaal, ik dacht dat ik niet zou kunnen bevallen. De verloskundigen van la vita hebben mij gerust gesteld door te vertellen dat het helemaal niet zo gaat zoals ik van mijn omgeving hoor. Ook hebben ze mij geholpen met een training. İk voelde mij helemaal weer goed en was bereid voor de bevalling. Tijdens de bevalling waren de verloskundigen er niet bij omdat ik vanwege medische redenen door ben verwezen naar de gynaecoloog. Maar dankzij lavita heb ik wel een fijne zwangerschap gehad met minder vrees voor de geboorte.
Na de bevalling kwam de verloskundige twee keer bij mij thuis. Ze was zo blij voor mij en dat liet mij zo goed voelen! İk was weer helemaal trots op mijzelf.
İk heb een zeer goede ervaring met lavita gehad (dat wordt zeker nog een paar kinderen maken 🙂 ).

Ben net 9 weken geleden bevallen van mijn 2e kindje en voor de 2e keer ook onder controle van Lavita geweest. Ik kan niet meer als lof over alle meiden praten, ze zijn allemaal stuk voor stuk enorm dienstbaar en nemen echt de tijd voor je. Geen vraag is dan ook te veel. Ze staan gewoon altijd dag en nacht voor je klaar.
Kortom echt een aanrader.

Inmiddels zijn we drie maanden papa en mama van onze mooie en gezellige dochter Yara . Team Blauw heeft ons begeleid gedurende de zwangerschap en bevalling. We kijken positief terug op deze tijd. Het contact was fijn, we konden bij jullie terecht met onze vragen en hadden direct het vertrouwen. Ook na de bevalling stonden jullie voor ons klaar als we vragen hadden. Kortom: bedankt voor alles en wie weet tot de volgende keer .

Bij mijn zwangerschap heb ik gekozen voor Verloskundigenpraktijk Lavita en ik ben nog steeds erg blij met mijn keus.
De praktijk heeft een gunstige locatie, professionele & aardige medewerksters en goede openingstijden (voor ons belangrijk omdat de partner natuurlijk mee wilde).
Tijdens mijn zwangerschap ben ik erg goed begeleid en kreeg ik duidelijke informatie. Ze nemen de tijd voor je en er was een persoonlijke benadering (wat ik erg prettig vond).
Ook de zorg na de bevalling is dik in orde! Bedankt hiervoor Lavita, en bij mijn volgende zwangerschap kom ik zeker weer bij jullie.

Ruim 4 jaar geleden raakte ik zwanger van mijn eerste kindje. Ik zat toen bij een verloskundige praktijk bij mij om de hoek. Kort samengevat, dit was de verschrikkelijkste ervaring ooit!!! Toen ik vorig jaar zwanger raakte van mijn 2de kindje zag ik er dan ook vreselijk tegen op. Ik heb (door de slechte ervaring) gezocht naar een andere praktijk en zo kwam ik bij lavita. Er ging een wereld voor me open. Wat kan begeleiding tijdens je zwangerschap meegaand zijn. Het vertrouwen dat ik dankzij de dames van lavita kreeg in mijn bevalling hield ik niet voor mogelijk. Ze maakten het persoonlijk, gezellig en vooral vertrouwelijk. Ik ben ze daar heel dankbaar voor.

Lavita verloskundigenpraktijk is wat mij betreft super! Je wordt goed ondersteund tijdens je zwangerschap.
Je kan terecht met al je vragen en je wordt direct doorgestuurd naar de gynaecoloog bij twijfel.
Er wordt gezorgd dat je alle dames van je eigen team hebt gezien, zodat je weet wie je bij kan staan tijdens de bevalling. Dit vond ik erg prettig.
Ik heb een gezellige tijd gehad bij Lavita. Mocht er ooit een tweede komen, dan kom ik zeker terug.

Mijn vorige zwangerschap/bevalling was in het buitenland. Ik heb hier nare ervaringen aan over gehouden en had postnatale depressie. Ik had geen vertrouwen meer in artsen/medisch personeel. Tijdens mijn tweede zwangerschap heeft team groen mij begeleid. Mijn angst was in grote mate verdwenen.  Terwijl ik bij mijn eerste zwangerschap geen zwangerschap kwaaltjes had en nu juist wel zat ik beter in mijn vel en had een goed gevoel. Ik zou hier werkelijk niet goed genoeg kunnen beschrijven hoe tevreden ik ben! Het is zo huiselijk en vertrouwd, je voelt je gelijk welkom met al je problemen en al je vreugde. Lavita, jullie zijn een fantastisch team, ik ben jullie enorm dankbaar voor al jullie geduld, zorg en liefde! Ik kom zeker nog een keer langs om jullie te zien.

Lavita is een warme verloskundigenpraktijk. Met zeer veel aandacht voor de wensen van de cliënt.
Ik ben 3x thuis bevallen met de hulp van geweldige verloskundigen.
Lief, zorgzaam en betrouwbaar!
Ik heb me altijd begrepen gevoeld en ik heb nooit getwijfeld aan de deskundigheid.
Ik was daar in zeer goede handen!
Ze staan voor je klaar, hoe druk het ook kan zijn!

Stel een vraag of meld je direct aan