Preconceptiezorg

Wil je graag zwanger worden en wil je zo een gezond mogelijke start voor jou en je kind? Dan is het goed om een afspraak te maken bij de verloskundige alvorens je zwanger wordt

De verloskundige kan door het stellen van vragen de gezondheid van jou en van je partner in kaart brengen. Hierdoor kan ze jullie goed voorbereiden op een zo gezond mogelijke zwangerschapsuitkomst. Denk hierbij aan leefstijl, medicatiegebruik maar ook aan mogelijk erfelijke aandoeningen in jouw familie of die van je partner.

Voor een preconceptieconsult kun je contact opnemen met onze assistente. Zij zal dan op een voor jou geschikte tijdstip een afspraak plannen bij de verloskundige. Dit consult wordt vergoed door je zorgverzekeraar.

Stel een vraag of meld je direct aan

Lavita Verloskundigenpraktijk

Beste zwangere vrouwen en partners,

Zoals jullie weten zijn wij 24u bereikbaar voor spoed-gevallen en bevallingen, soms kan het voorkomen dat wij jullie vragen om naar de praktijk toe te komen.

Indien dit het geval is tussen 21.00u en 04.30 vergeet dan niet om een “eigen verklaring avondklok” bij je te hebben. Voor meer informatie en het downloaden van het formulier verwijzen wij jullie naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/avondklok/formulieren-avondklok

Kijk ook op onze website onder het kopje “Corona Maatregelen” voor de meest up-to-date maatregelen die wij hanteren betreffende het corona virus.

Warme groet,

Team Lavita
075-6502174
info@lavita-verloskundigen.nl
www.verloskundigenzaandam.nl