Preconceptiezorg

Wil je graag zwanger worden en wil je zo een gezond mogelijke start voor jou en je kind? Dan is het goed om een afspraak te maken bij de verloskundige alvorens je zwanger wordt

De verloskundige kan door het stellen van vragen de gezondheid van jou en van je partner in kaart brengen. Hierdoor kan ze jullie goed voorbereiden op een zo gezond mogelijke zwangerschapsuitkomst. Denk hierbij aan leefstijl, medicatiegebruik maar ook aan mogelijk erfelijke aandoeningen in jouw familie of die van je partner.

Voor een preconceptieconsult kun je contact opnemen met onze assistente. Zij zal dan op een voor jou geschikte tijdstip een afspraak plannen bij de verloskundige. Dit consult wordt vergoed door je zorgverzekeraar.

Stel een vraag of meld je direct aan

Lavita Verloskundigenpraktijk

Beste zwangere vrouwen en partners,

Vanaf vandaag, 02-10-2020, zullen wij een mondkapje dragen tijdens alle contact-momenten. Wij verzoeken ook jullie dringend om een mondkapje te dragen. Alleen jullie partner mag aanwezig zijn bij de controle. Deze nieuwe maatregelen gelden zowel voor onze locatie op de Zorgboulevard aan het ZMC als op locatie Kleurrijk.
We houden jullie per mail en via het kopje "Corona" op de website op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de geboortezorg tijdens deze pandemie.

Warme groet,

Team Lavita
075-6502174
info@lavita-verloskundigen.nl
www.verloskundigenzaandam.nl